Städning på kontoret

Nu är det onsdag och här kommer det ett mitt-i-veckan inlägg! Idag har jag och Emma jobbat hårt på kontoret i Mölndal. Som vanligt tog det lite längre tid än vad vi hade planerat, men det är alltid så för det mesta och vi fick till och med jobba övertid en timme. Som tur är så slipper vi numera städa då vi får hjälp av en firma som utför kontorsstäd, och det är vi såklart glada över. Det är inte kul att städa och det tar ju också en del tid, så nu kan vi istället fokusera på annat. Det skall bli skönt att slippa det även i framtiden. I alla fall, vi har fått hjälp i ungefär ett par månader och det har varit mycket bra för oss, och det är därför som jag skriver det här inlägget, för att om möjligt kunna vara till hjälp för er som kanske också har tänkt hyra in städhjälp.

Det finns ju en del företag att välja mellan och det kan därför vara lite svårt att veta vilket man skall välja, men i alla fall så rekommenderar jag dem vi får hjälp av, för de är verkligen experter när det kommer till kontorsstäd Det är ett bra företag med bra priser och mycket bra service. Jag och min kollega har verkligen haft stora problem innan då vi inte hade tid med städningen men ändå var tvingade att göra rent på kontoret, vilket är slöseri med resurser om man tänker efter.

Så, nu har ni fått lite information och jag hoppas att ni kanske kan tänka er att anlita städhjälp om ni har ett kontor, det är i alla fall min rekommendation! Jag skall avsluta det här inlägget nu, men vi hörs snart igen! Glöm inte av att klicka på länken för att läsa mer.