Skaffa en luftvärmepump

Hejsan, luftvärmepumpar är något alla borde skaffa. Jag vet ett företag som ligger i framkant inom detta område och jag tänkte att du kanske vill höra av dig till dem? De har luftvärmepumpar för alla olika behov och de är mycket hjälpsamma. Jag tror att du kommer att bli mycket nöjd och jag skulle ju aldrig skriva det här inlägget om det inte vore för att jag hade bra grund till det jag skriver. För jag har själv vänt mig till dem och det ångrar jag inte.

Även här uppe i Piteå kan det bli hett om sommaren och då kan man få kyla från denna anläggning men framförallt så är det ju viktigt med våra kalla vintrar som vi har att man kan värma upp sin bostad till en så låg kostnad som möjligt, och då är denna anordning den allra bästa, det tycker i alla fall jag och många andra som har skaffat sig detta. Men vad är det då som gör luftvärmepumpar så bra om man jämför med andra sätt att värma upp? Jo, det är för att den tar in energin från luften och gör den om till värme. Detta görs med en kompressor som driver olika typer av cirkulationspumpar och finns i tre olika storlekar 3-5kw, 5-10kw eller 10-20kw. De flesta installeras på taken och används för uppvärmning av hushållen men kan även användas till pooler och bastur. En annan bra sak med denna typ av värme är att man inte behöver någon eldstad eller några rör som ska dras in i huset. Luftvärmepumpar är alltså en bra och miljövänlig investering för din bostad. Jag har nu haft detta i flera år och jag är mycket nöjd med min anläggning. Jag vet att det är en stor investering men den lönar sig på sikt.