Jag fick hjälp av IM Design

Hej och välkommen! Vad roligt att du har hittat till min blogg, förhoppningsvis kommer du hitta något inlägg som faller dig i smaken. Det här inlägget kommer handla om ett sadelmakeri som heter IM Design, till dem vände jag mig för ett tag sedan för att få hjälp. Vilket ni kommer få läsa närmare om i dagens inlägg.

Sedan många år tillbaka har jag haft ett stort intresse för äldre bilar och andra retro saker, under åren har jag köpt mig en och annan bil. Bilarna jag har köpt har ofta varit i lite sämre skick, anledningen till att jag har köpt dem har varit för att jag själv vill fixa till dem och sätta min egen prägel på dem. Till en början försökte jag fixa allt själv men jag märkte ganska fort att resultatet inte blev som jag hade tänkt mig, jag var helt enkelt inte tillräckligt duktig på alla delar. Med den senaste bilen jag köpte bestämde jag mig därför för att bara ta hand om de delar som jag kunde bemästra, de andra sakerna fick jag ta hjälp med. Sätena i den bilen var väldigt slitna när jag köpte den, därför ville jag byta ut och fixa till klädseln. Till det behövde jag hitta ett bra sadelmakeri, det var då jag hittade IM Design. Min personliga åsikt är att det här är ett otroligt duktigt sadelmakeri, jag tror inte det går att få mycket bättre hjälp än den man får hos dem. Än idag är jag otroligt glad över att jag valde att vända mig till just dem för den hjälpen, eftersom de verkligen lyssnade på mina önskemål blev resultatet precis som jag hade tänkt mig. Det kan vara värt att nämna att det definitivt blev mycket bättre än när jag själv försökte göra det. Om jag skulle behöva ytterligare hjälp i framtiden, med eventuella nya bilar, kommer jag garanterat vända mig till detta sadelmakeri igen.