Dejan Entreprenad AB

God kvällens alla mina kära läsare och välkomna in hit till mig på bloggen den här måndagen, nu är veckans segaste dag i alla fall över. Jag undrar hur ni har det egentligen, med mig är det bra frånsett att jag bränt mig i ansiktet i solen. Nu skulle jag ta och prata med er om ett företag som slipade mitt parkettgolv, och det är ett företag som ni också kan vända er till ifall ni är intresserade av att få hjälp med golvslipning i Kista.

Jag är så nöjd och tacksam över att jag anlitade Dejan Entreprenad AB för de har gett det gamla parkettgolvet ett helt nytt utseende, ja golvet ser ut som om det vore helt nytt, är det inte fantastiskt! Uppriktigt sagt så såg parkettgolvet så nedgånget och slitet ut så jag var helt inställd på att det var läge för att lägga ett nytt golv. Men det är alltid bra att få ett expertutlåtande, så jag hörde av mig till Dejan Entreprenad AB och rådfrågade dem om det befintliga golvet behövde bytas eller om det gick att rusta upp det. Med en golvslipning kommer golvet bli som nytt var det svar jag fick så då var vaken avgjord och några dagar senare kom deras medarbetare hem till mig och slipade vardagsrumsparketten. Jag tycker att man ska försöka bevara det som finns, det är bra för både plånbok och miljön och om ni tycker ska ni förstås höra av er till Dejan Entreprenad AB och så kan de hjälpa er inom golvslipning i Kista med omnejd också. Eftersom jag känner mig så här nöjd med resultatet vill jag berätta för er att det finns möjlighet att få hjälp inom golvslipning i Kista och att ni som behöver ett dylikt företag kan vända er dit.