Byggföretag i Västerås

Varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ett inlägg jag hoppas att ni kommer att gilla. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en bra dag. Jag vill gärna dela med mig i det här inlägget om hur nöjd jag är med badrummet efter att det har renoverats med ett riktigt snyggt kakel på väggarna och klinkers på golvet. Jag och min kille anlitade ett byggföretag i Västerås som heter Edlunds Kakel, Klinker & Byggservice AB. 

Vi är många på jobbet som har bildat familj och köpt hus. Det blir därför så att vi mest pratar antingen om våra barn eller om våra renoveringar. Så ger vi varandra lite bra tips också, det var faktiskt på så vis att det var en kollega som hade anlitat Edlunds Kakel, Klinker & Byggservice AB, och hon tyckte att det var ett bra företag och att jag och min kille borde vända oss till dem också. Det kändes tryggt att anlita dem till den här badrumsrenoveringen och jag och min kille kunde därför känna oss lugna när vi valde just detta specifika byggföretag i Västerås. När vi hörde av oss till Edlunds Kakel, Klinker & Byggservice AB fick vi ett fint bemötande från första stund, och det är klart att när ett företag har en sådan bra kundservice som de har, då känner ju den som vänder sig dit trygg. Edlunds Kakel, Klinker & Byggservice AB utgick ifrån våra behov, önskemål och förutsättningar och såg till att utföra denna badrumsrenovering så att det blev exakt på det sättet som vi ville. Jag kan därför inget annat än att tipsa er om dem, för detta byggföretag i Västerås vet jag helt säkert att ni kommer att tycka lika bra om som jag och min kille och min kollega.